X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Letní provoz - omezené odesílání! Více

Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč

podkategorie
dostupnost
řadit:
počet produktů na stránce:

Čokoláda přímo od výrobce

Jsme česká manufaktura, čokoládu vám zašleme přímo z výroby. Čerstvě vyrobenou a voňavou!

Více o naší manufaktuře

Bean to bar produkce

Čokoládu vyrábíme přímo z výběrových kakaových bobů, které pro vás dovážíme a poctivě zpracováváme.

Více o výrobě čokolády

Bio výroba

Většinu našich produktů u nás najdete v BIO kvalitě. Vždy využíváme jen ty nejlepší dostupné suroviny.

Více o BIO produkci

Doprava zdarma

Vyberte si u nás produkty nad 1 000 Kč a dopravu budete mít zdarma.

Více o dodacích podmínkách

80% čokoláda na vaření bez přidaných cukrů

80% čokoláda na vaření bez přidaných cukrů, lowcarb, pro diabetiky
Hledáte kvalitní čokoládu na vaření? Bez cukru? Ale sladkost by Vám chyběla? Vaše hledání je u konce. Představujeme vám čokoládu určenou na vaření, která je slazená přírodním sladidlem erythritol. Je vyrobena z prémiových kakaových bobů z Ekvádoru metodou Bean to Bar.
113,00 Kč

Pro přidání do košíku je třeba zvolit:

cena bez DPH:98,26 Kč
cena vč. DPH:113,00 Kč
popis
Výživové údaje (100 g)
soubory a odkazy
diskuze

Proč 80% čokoláda na vaření s erythritolem?

V naší čokoládové manufaktuře jsme vyslyšeli prosby lidí, kteří nechtějí, nebo nemohou konzumovat cukr. Ať už jste diabetik, nebo vyznáváte low carb (nízkosacharidové) stravování, tak máte konečně možnost připravovat své oblíbené dezerty naprosto bez výčitek!

Udělali jsme ji pro vás ve formě malých tyčinek. Při vaření se s nimi krásně pracuje, rychle se rozpouštějí a odvažují. Jsou dobré i na obyčejné mlsání. Jedná se o plnohodnotnou temperovanou čokoládu (je křupavá a připravena k přímé konzumaci).

Jsou lidé, kteří se obejdou bez sladké chuti, avšak většina určitý stupeň sladkosti prostě potřebuje. Sladkost této čokolády na vaření zajišťuje přírodní sladidlo erythritol. Bylo vybráno záměrně. Velmi se nám osvědčilo u našich tabulkových low carb čokolád, které jsou mimořádně oblíbené. Jde o bezpečné přírodní sladidlo, které se získává fermentací glukózy. Na rozdíl od většiny ostatních sladidel má naprosto minimální projímavé účinky. Má nulový glykemický index a nemá žádné kalorie. Dosahuje 60% sladivosti běžného cukru. Je třeba počítat s tím, že má mírně chladivou chuť, která však není nijak na škodu, natož pokud je čokoláda součástí dezertů.

Pro ty z vás, kdo v čokoládě erythritol nechtějí, jsme připravili i 100% čokoládu na vaření, která je zcela bez cukru a sladidel. Kdybyste toužili po klasicky slazené čokoládě na vaření, můžete si zakoupit i variantu se třtinovým cukrem.

Takto ji pro vás připravujeme

Bean to Bar čokoláda za výhodnou cenu

Jsme malá čokoládovna, která vyrábí čokoládu přímo z kakaových bobů. A to platí i pro naše čokolády na vaření. Abychom vás však nenutili platit za drahou ruční práci (odlévání tabulek, umývání formiček, balení) a obaly, postavili jsme speciální stroj na výrobu čokoládových tyčinek. A jelikož nám to znatelně snížilo výrobní náklady, máte možnost koupit si prémiovou čokoládu, která na gram stojí mnohem méně, než kdyby byla prodávána ve formě tabulky.

Srovnání s komerčními čokoládami na vaření

Diabetik nebo lowcarbista nemůže běžně prodávanou čokoládu na vaření konzumovat. Ona se totiž svým složením nehodí ani pro člověka bez stravovacích omezení. Dominantní složkou takových čokolád je bílý rafinovaný cukr. Typická čokoláda na vaření má 35 až 38 % kakaových složek. Zbytek jsou vedle již zmíněného bílého cukru často i rostlinné tuky, jako je palmový tuk.

Mnoho lidí, kteří touží po vyšší kvalitě, vaří alespoň s vysokoprocentními hořkými čokoládami. Ale i běžná 80% hořká čokoláda obsahuje 20 % cukru, což je stále vysoký podíl, natož pokud člověk cukr konzumovat nemůže. V naší 80% čokoládě na vaření je pouhých 0,7 % cukrů (0,7 g na 100 g) a to jen v přirozené podobě z kakaových bobů. Zbylých 20 % je již zmíněný erythritol, který ale do reálných sacharidů počítat nemůžeme, jelikož jej tělo nemetabolizuje a vyloučí jej z těla, aniž by z něj čerpalo jakoukoliv energii. No nezní to skvěle? 

Přidaná hodnota naší čokolády na vaření spočívá i v tom, že ji vyrábíme z výběrových kakaových bobů, které si sami dovážíme, třídíme a meleme.


SLOŽENÍ:
kakaové boby z Ekvádoru, sladidlo erythritol (20 %), kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně: 80 %.

KAKAOVÉ BOBY:
země původu Ekvádor

HMOTNOST:
Výběr z variant: 100 g / 250 g / 500 g

INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.

DOPORUČENÍ:
Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.

Výživové údaje (100 g):
Energie 2044 kJ / 495 kcal
Tuky 45,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 29,8 g
Sacharidy 32,6 g
z toho cukerné alkoholy 20,0 g
z toho cukry 0,7 g
Bílkoviny 9,1 g
Sůl 0,1 g
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal