Principy ochrany soukromí na Chocolatehill.cz

Náš e-shop používá pro své správné fungování cookies a podobné technologie. Některé jsou nezbytně nutné pro základní fungování. Bez nich se neobejdeme. Jiné nám slouží k vytváření anonymních statistik o chování návštěvníků nebo pro inzerci reklamních obsahů. S jejich používáním však potřebujeme Váš souhlas. Souhlasy s používáním jednotlivých typů cookies si můžete nastavit pod odkazem „Detailní nastavení“.

Detailní nastavení
POVOLIT VŠE

Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč

podkategorie
dostupnost
řadit:
počet produktů na stránce:

Čokoláda přímo od výrobce

Jsme česká manufaktura, čokoládu vám zašleme přímo z výroby. Čerstvě vyrobenou a voňavou!

Více o naší manufaktuře

Bean to bar produkce

Čokoládu vyrábíme přímo z výběrových kakaových bobů, které pro vás dovážíme a poctivě zpracováváme.

Více o výrobě čokolády

Bio výroba

Většinu našich produktů u nás najdete v BIO kvalitě. Vždy využíváme jen ty nejlepší dostupné suroviny.

Více o BIO produkci

Doprava zdarma

Vyberte si u nás produkty nad 1 000 Kč a dopravu budete mít zdarma.

Více o dodacích podmínkách

Čokoláda s himálajskou solí BIO 65%

Čokoláda s himálajskou solí BIO 65%
Sůl a čokoláda? Nezvyklá kombinace? V žádném případě! Už naše babičky dobře věděly, že do každého moučníku patří špetka soli. Sůl totiž umí podpořit chuťové smysly a umocňuje prožitek, který z naší prémiové čokolády budete mít. Himálajská sůl je mnohem jemnější než ta klasická. Nemusíte mít tedy obavy, že by chuť čokolády jakkoliv narušovala.
90,00 Kč
Skladem
Počet kusů:
Koupit
ks
katalogové číslo: BIO SUL
cena bez DPH:78,26 Kč
cena vč. DPH:90,00 Kč
popis
Výživové údaje (100 g)
soubory a odkazy
diskuze

Čokoláda se solí – jak chutná?

Když do čokolády přidáte sůl, vznikne vzácný okamžik. Díky tomu, že jsou v této čokoládě obsaženy všechny chutě, které dokáže váš jazyk rozlišit, zažijete přímo vjemovou explozi. Čokoláda se solí obsahuje sladkou, kyselou, hořkou a samozřejmě i slanou chuť, což zapříčiní, že jsou aktivovány všechny oblasti jazyka. Je to opravdu gurmánský zážitek. O kyselou a hořkou chuť se postarají kakaové boby. Sladkou přinese kvalitní třtinový cukr a slanou himálajská sůl. Váš jazyk tuto kombinaci neočekává a možná bude dokonce trošku zmatený. Dobře zmatený! Díky tomu, že je himálajská sůl jemnější než ta klasická, dokáže čokoládu zjemnit. Potlačí její přirozenou hořkost, a naopak vytáhne ovocné tóny kakaových bobů. Díky působení soli dokonce začnete intenzivněji vnímat zajímavé chuťové kontury, které byste v "čisté" čokoládě rozpoznali jen stěží. Velmi zajímavá je také skutečnost, že ji někteří lidé, díky její jemné chuti, zaměňují za čokoládu mléčnou.

Zajímá vás, jak sůl působí na vaše chuťové pohárky a další zajímavosti? Na toto téma jsme napsali samostatný článek na našem blogu.

Bean to Bar čokoláda z jedinečných odrůd kakaových bobů

Pro tuto čokoládu jsme vybrali skvělou směs odrůd kakaových bobů zvaných Criollo a Trinitario, které pochází z Peru. Jejich chuť je delikátní, jemná, s minimem hořkosti a vyznačuje se svojí ovocností.

Ruční práce a přírodní suroviny

Jelikož jsme malá čokoládová manufaktura, považujeme každou tabulku za originál. Každé věnujeme velkou dávku energie a nadšení. Ruční práce se s masovou produkcí nedá srovnávat. Výrobní proces máme zcela pod kontrolou a dbáme na maximální kvalitu finálního produktu. V našich čokoládách nenajdete žádnou chemii, aditiva, aromata, nebo lecitiny. Pracujeme jen s přírodními surovinami. Věříme, že k docílení skvělé chuti si nemusíme pomáhat ničím dalším.


TIP: Kupte si tuto čokoládu s himálajskou solí ve výhodném balení ve formě tyčinek. Oproti tabulce vycházejí za gram o více jak 40 % levněji. Není na ně potřeba tolik drahé lidské práce. Tato tabulka s atraktivním designem je skvělý dárek. Na denní mlsání jsou však tyčinky nepřekonatelné.

65% BIO čokoláda s himálajskou solí (100 g / 250 g / 500 g)


Čokoládu jsme pro vás vyrobili v BIO kvalitě (více o naší BIO výrobě). CZ-BIO-001 Zemědělská produkce mimo EU
 

 

Tato čokoláda obdržela bronzovou medaili v kategorii ochucených tmavých čokolád v soutěži Academy of Chocolate 2017. Ale zase to moc nepřeceňujte :-) Co si myslíme o těchto soutěžích, si můžete přečíst v tomto článku.

 

 


SLOŽENÍ:
kakaové boby*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, himálajská sůl (1 %). Obsah kakaové sušiny nejméně: 65 %.
* = BIO produkt

KAKAOVÉ BOBY:
země původu Peru, odrůdy Criollo a Trinitario

ZPRACOVÁNÍ:
nealkalizovaná čokoláda, teplota pražení: <115 °C

HMOTNOST:
60 g

INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.

Výživové údaje (100 g):
Energie 2236 kJ / 540 kcal
Tuky 36,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 24,4 g
Sacharidy 44,0 g
z toho cukry 34,4 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 1,1 g
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal