Principy ochrany soukromí na Chocolatehill.cz

Náš e-shop používá pro své správné fungování cookies a podobné technologie. Některé jsou nezbytně nutné pro základní fungování. Bez nich se neobejdeme. Jiné nám slouží k vytváření anonymních statistik o chování návštěvníků nebo pro inzerci reklamních obsahů. S jejich používáním však potřebujeme Váš souhlas. Souhlasy s používáním jednotlivých typů cookies si můžete nastavit pod odkazem „Detailní nastavení“.

Detailní nastavení
POVOLIT VŠE

Přešli jsme na letní provoz. Odesílání balíčků je závislé na aktuálním výhledu počasí. Konkrétní informace naleznete ZDE

Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč

Čokoláda do nemocnic –⁠ pošlete s námi sladké vánoční povzbuzení

05. 12. 2021, 18:30
Na konci tohoto článku najdete instrukce, jak se do této akce zapojit. Pokud se rozhodnete naše zdravotníky podpořit a věnovat jim čokoládu, Váš dar ...

Mýty o čokoládě díl 5: Čokoláda pro děti musí být sladká

26. 02. 2021, 22:13
Na boření tohoto mýtu jsem se moc těšil. Předcházela mu pečlivá příprava. Museli jsme si totiž udělat vlastního pokusného králíka  Po ...

Jak rozpustit čokoládu?

22. 02. 2021, 20:04
Možná si říkáte, že jsem pro vás tentokrát připravil článek s hodně banálním tématem. Ano, rozpouštění čokolády není ...

Čokoládový dort bez přidaných cukrů

22. 11. 2020, 15:30
V naší čokoládové manufaktuře Chocolate Hill jsme část naší produkce věnovali zdravějším variantám čokolády bez přidaných ...

Nejlepší čokoláda na světě? Neexistuje...

07. 09. 2020, 16:49
Už jste se s tím možná setkali. "Získali jsme ocenění za nejlepší čokoládu na světě." A nebo: "Ve velké světové konkurenci ...

Mýty o čokoládě díl 4: Vysokoprocentní hořká čokoláda je zdravá

14. 04. 2020, 12:00
Je hořká vysokoprocentní čokoláda zdraví prospěšná? Možná vás to překvapí, ale většina čokolád zdravá spíš ...

NutHillka – už ani v létě se nás nezbavíte

10. 04. 2020, 21:07
Jak jste si možná už všimli, máme pro vás zcela novou produktovou řadu – oříškové krémy s čokoládou (znáte je i jako ...

Mýty o čokoládě díl 3: Čím víc %, tím kvalitnější čokoláda

09. 03. 2020, 13:50
Čím víc proužků, tím víc Adidas. Těžko se ubránit tomuto notoricky známému souvětí. Ale k tématu se mi tak nějak hodí. Stejně tak to ...

Mýty o čokoládě díl 2: Procenta na čokoládě udávají podíl kakaa

01. 03. 2020, 17:21
Tvrzení, že procenta uvedená na čokoládě udávají podíl kakaa, je snad jeden z největších a nejrozšířenějších mýtů ...

Čokoláda k Valentýnu

08. 02. 2020, 19:33
Každý rok je to stejné. 14. 2. nás čeká Den svatého Valentýna. Asi byste řekli, že je to pro nás v čokoládovně vrchol sezony a že se na něj intenzivně ...