Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč

Čokoládový dort bez přidaných cukrů

22. 11. 2020, 15:30
V naší čokoládové manufaktuře Chocolate Hill jsme část naší produkce věnovali zdravějším variantám čokolády bez přidaných ...

Nejlepší čokoláda na světě? Neexistuje...

07. 09. 2020, 16:49
Už jste se s tím možná setkali. "Získali jsme ocenění za nejlepší čokoládu na světě." A nebo: "Ve velké světové konkurenci ...

Mýty o čokoládě díl 4: Vysokoprocentní hořká čokoláda je zdravá

14. 04. 2020, 12:00
Je hořká vysokoprocentní čokoláda zdraví prospěšná? Možná vás to překvapí, ale většina čokolád zdravá spíš ...

NutHillka – už ani v létě se nás nezbavíte

10. 04. 2020, 21:07
Jak jste si možná už všimli, máme pro vás zcela novou produktovou řadu – oříškové krémy s čokoládou (znáte je i jako ...

Mýty o čokoládě díl 3: Čím víc %, tím kvalitnější čokoláda

09. 03. 2020, 13:50
Čím víc proužků, tím víc Adidas. Těžko se ubránit tomuto notoricky známému souvětí. Ale k tématu se mi tak nějak hodí. Stejně tak to ...

Mýty o čokoládě díl 2: Procenta na čokoládě udávají podíl kakaa

01. 03. 2020, 17:21
Tvrzení, že procenta uvedená na čokoládě udávají podíl kakaa, je snad jeden z největších a nejrozšířenějších mýtů ...

Čokoláda k Valentýnu

08. 02. 2020, 19:33
Každý rok je to stejné. 14. 2. nás čeká Den svatého Valentýna. Asi byste řekli, že je to pro nás v čokoládovně vrchol sezony a že se na něj intenzivně ...

Mýty o čokoládě díl 1: Čím tmavší, tím lepší

05. 02. 2020, 18:41
Znáte to. Na obalu hořké čokolády, často v supermarketu, najdete sdělení „Extra dark“. Takže to bude určitě něco extra, říkáte si. Mnoho lidí ...

Krádež, která mohla ukončit náš sen

15. 11. 2019, 12:10
V pondělí 11.11.2019 mi ráno volali naši zaměstnanci, že je v naší čokoládové manufaktuře vylomený zámek, že se nám tam vloupali. Okamžitě ...

Jak by (ne)měla vypadat DIA čokoláda?

08. 07. 2019, 18:06
Ahoj čokoholici! Připravil jsem pro vás článek, ve kterém se podívám na zoubek trhu s DIA čokoládami, resp. s čokoládami bez přidaných cukrů. V regálech ...