X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Letní provoz - omezené odesílání! Více

Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč

O nás

Čokoládová manufaktura Chocolate Hill je výsledkem, jak už to tak bývá, velkého snu. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, podřídil několik předcházejících let svého života snaze o výrobu té nejkvalitnější čokolády metodou Bean to Bar. K naplnění toho snu je zapotřebí mít jasný plán. Tímto plánem je použít pro přípravu čokolády jen ty nejlepší suroviny, které příroda nabízí a zpracovat je takovými výrobními postupy, které dokáží maximálně využít jejich potenciál.
 

Tony

Tony se rozhodl začít tím, že se vydá přímo ke zdroji. Odletěl do Karibiku. Konkrétně na Grenadu, kde se kakaové boby pěstují. Tradičně se zde produkuje čokoláda té nejvyšší kvality. Následně několik měsíců pracoval na plantážích a prošel si celým procesem od pěstování kakaových bobů, přes jejich sklizeň, až po samotnou výrobu čokolády. Takto nabyté znalosti a zkušenosti byly základem pro to, aby mohl začít zhmotňovat svůj sen. Založení a vybudování vlastní čokoládové manufaktury. Zrekonstruoval prostory v přízemí jednoho domu v centru Brna a díky tomu, že je manuálně zručný a technicky zdatný, si postavil většinu výrobních strojů sám. U všech výrobních zařízení zná doslova každý šroubek. Stejně jako tomu je i u celého procesu výroby čokolády.
 

Petr

Druhý majitel, se kterým se Tony poznal v rámci příprav prvních produktů. A jelikož si jako lidé opravdu sedli a dokázal Petra svojí vizí nadchnout, slovo dalo slovo a vznikl tým dvou nadšenců. Každý je zcela jiný, mohou se tak v mnoha věcech doplňovat, a právě proto to funguje. Tony je vizionář a vždy bude. Se všemi výhodami a nevýhodami. Umí věci dělat rychle a časově efektivně. Vždy myslí ve velkém a nenechá se svazovat. Petr je spíš analytický typ. Vše řeší až po pečlivém zvážení a je tak trošku negativista, který vždy hledá důvody, proč něco nepůjde a co se může pokazit. Jejich spolupráce většinou funguje tak, že Tony vymyslí ohromné a nadčasové plány a Petr mu je vždy nějak zkazí. Povětšinou konzervativním výkladem reality a výčtem zákonů a norem.


A potom na sebe naši dva zakladatelé postupně začali nabalovat další milovníky čokolády, bez kterých by to už prostě nešlo.
 

Janča

Manželka Petra, kterou mimochodem sbalil na čokoládu při jedné z prezentací, je důležitou součástí především z hlediska marketingu. Stará se nám o sociální sítě, buduje s námi e-shop, pomáhá připravovat nové produkty. A je taky důvodem, proč se můžeme nazývat rodinnou firmou.
 

Kája

Vedoucí výroby, která je tak trochu naše pracovní maminka, bez které bychom byli ztraceni. Dává věcem řád, drží výrobu v dokonalé čistotě a dbá na to, aby naše představa o vytváření čokoládové dokonalosti byla naplňována každý den.
 

Maminka Káji

Velice aktivní dáma, která je i přes to, že by si mohla dávno užívat důchodu, raději s námi a pomáhá šířit pozitivní energii a naše čokoládové poslání.
 

Zuzka

Tato ohromně talentovaná slečna pro vás balí čokolády, a ještě si při tom prozpěvuje. Zuzka je totiž operní pěvkyně a studuje JAMU v Brně. Je to takový drobek, že má člověk strach aby ji nezašlápl. Její hlas je ale tak silný, že máme občas strach o skla ve výrobě :-)
 

Pierre

Pierre miluje vaření. Je kreativní, rád zkouší nové chutě a vymýšlí nové kombinace. Účastnil se soutěže Master Chef Slovensko, kde se dostal až do finále. Rád komunikuje s lidmi a baví ho seznamovat vás s naší čokoládou. Proto ho můžete potkávat na našich ochutnávkách.
 

Adélka

Studentka podnikatelské fakulty na VUT, která se ve vodě cítí lépe než na suchu. Ve svém volném čase totiž trénuje malé akvabely a každé prázdniny odjíždí na pobřeží Virginie v USA, aby se zde dohlížela na životy lidí. Je totiž členkou pobřežní hlídky! 
 

Kamča

Je nejnovějším členem týmu naší čokoládové rodiny. Hned ze začátku nám to všem pěkně natřela na vánočním večírku v soutěži motokár. Geny tatínka motorkáře se určitě nezapřou. Je navíc studentkou práv, takže se díky ní snad na poli legislativy neztratíme.

 

Naše čokoládovna je na svůj původ i tým velmi hrdá. Nejsme klasickým příkladem realizace podnikatelského plánu, který spočívá ve shromáždění finančních prostředků a nákupu hotových strojů. Naše čokoláda je produktem vášně, lásky k řemeslu, poctivé práce a porozumění čokoládě jako takové.