c

Oříškový krém s mléčnou čokoládou bez cukru, pekany a kešu 250 g

Kombinace 52% mléčné čokolády bez přidaných cukrů s jemně upraženými pekanovými ořechy a kešu potěší vaše chuťové pohárky. A navíc. I když ho sníte větší množství, výčitky se nedostaví! Ve 100 g obsahuje pouhých 6,4 g cukrů v přirozeně se vyskytující podobě. Čokoládou, kterou pro vás sami vyrábíme z výběrových kakaových bobů z Peru, jsme opravdu nešetřili.
Zobrazit více
350,00 Kč
ks
Přidat do košíku
Skladem
katalogové číslo: MASM52
EAN: 8594183411422
cena bez DPH:312,50 Kč

Přímo od výrobce

Jsme česká manufaktura, čokoládu vám zašleme přímo z výroby. Čerstvě vyrobenou a voňavou!

Více o naší manufaktuře

Bean to bar

Čokoládu vyrábíme přímo z výběrových kakaových bobů, které pro vás dovážíme a poctivě zpracováváme.

Více o výrobě naší čokolády

Bio produkce

Podstatnou část našich produktů u nás najdete v BIO kvalitě. Vždy využíváme jen ty nejlepší dostupné suroviny.

Více o BIO produkci

S dopravou zdarma

Udělejte si pořádnou zásobu čokolády. Při nákupu nad 1 000 Kč budete mít dopravu zdarma.

Více o dodacích podmínkách
popis
soubory a odkazy
diskuze

Jak chutná náš oříškový krém s mléčnou čokoládou?

Velká škoda, že nám legislativa EU zakazuje tento produkt nazývat jako oříškové máslo. Má totiž intenzivní máslovou chuť a toto slovní spojení ho vystihuje snad nejlépe. Z našich oříškových krémů s čokoládou je nejjemnější a nejkrémovější.

Za svojí neodolatelnou chuť vděčí pořádné porci pražených pekanových ořechů, kterých je v této dobrotě obsaženo celých 40 %. Krém získává ještě větší jemnost a příjemnou přirozenou nasládlost z kešu ořechů, kterých jsme do krému zamleli 30 %. A nakonec to nejdůležitější. K oříškům jsme přidali naši velmi oblíbenou 52% mléčnou čokoládu bez přidaných cukrů, která zastává zbývajících 30 % obsahu krému. To vše je doplněno o špetku himálajské soli. Ta pomáhá skvěle zvýraznit chuť všech komponentů, což zvýší i váš požitek. A co si budeme povídat, strmě roste i návykovost!

Nic víc není třeba. Žádná zahušťovadla, chemie, náhražky, nebo palmový olej. Tento božský krém nepotřebuje nic jiného než základní suroviny a hlavně – naši čokoládu z výběrových kakaových bobů z Peru.


Nezapomeňte ochutnat i naše ostatní oříškové krémy. Zcela bez přidaných cukrů a sladidel je varianta se 100 % čokoládou. Pokud preferujete sladší chuť, ale cukr konzumovat nechcete, tak vás potěší náš oříškový krém s bílou čokoládou bez přidaných cukrů, mandlemi a kokosem. V případě, že vám nevadí trocha kvalitního třtinového cukru, můžete ochutnat oříškový krém se 60% hořkou čokoládou. Ani u tohoto krému se nemusíte bát o svoji linii. I ten obsahuje jen 12,8 g cukrů na 100 g krému.


Jakou má tento krém z ořechů a čokolády konzistenci?

Při výrobě krémů vycházíme i z vlastních chuťových preferencí. Musíme se přiznat, že neholdujeme příliš tekutým oříškovým krémům, které mají až olejnatou konzistenci. Ač se tomu zcela vyhnout nedá. Proto všechny děláme víc nahrubo s drobnými kousky. U tohoto produktu, ač ho stejně jako ostatní označujeme za křupavý, jsme zvolili o něco větší jemnost. Tak nějak se nám to k němu víc hodí. Tento krém totiž díky velmi specifickým vlastnostem pekanových ořechů nepřechází do velké tekutosti (olejnaté) i při vyšších teplotách. Tomu napomáhá i vysoký podíl kvalitního kakaového másla z mléčné čokolády. To má vyšší bod tání než oleje z ořechů. Při běžné pokojové teplotě (do 22 °C) má hustotu nugátu. Nejčastěji ho tedy budete jíst jen tak lžičkou. Po umístění do teplé vodní lázně lze dosáhnout tekutější podoby. Můžete ho tak použít na polití lívanců, palačinek či jiných míst, ze kterých si na něm budete chtít pochutnat smiley


SLOŽENÍ:
pražené pekanové ořechy 40 %, mléčná čokoláda bez přidaných cukrů 30 % (kakaové boby, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13 %), mandle, kešu ořechy), pražené kešu ořechy 30 %, himálajská sůl. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně: 52 %.

HMOTNOST:
250 g

INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

DOPORUČENÍ:
Na povrchu se může vytvářet olejová vrstva. Před konzumací doporučujeme promíchat. Při nižších teplotách tuhne. Nejlépe chutná při pokojové teplotě. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

SKLADOVÁNÍ:
Uchovávejte na temném místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 14 dnů.

 

Výživové údaje (100 g):
Energie 2573 kJ / 616 kcal
Tuky 53,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 12,0 g
Sacharidy 22,7 g *
z toho cukry 6,4 g
z toho cukerné alkoholy 6,5 g
Bílkoviny 9,9 g
Sůl 0,1 g

* Cukerné alkoholy, mezi které patří i erythritol, se musí z legislativních důvodů zařadit mezi sacharidy. Erythritol má však 0 kalorií a v těle nemetabolizuje. Pokud tedy sledujete příjem sacharidů, můžete ho v podstatě z jejich příjmu vyškrtnout.

Diskuze je prázdná.
Přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Přímo od výrobce

Jsme česká manufaktura, čokoládu vám zašleme přímo z výroby. Čerstvě vyrobenou a voňavou!

Více o naší manufaktuře

Bean to bar

Čokoládu vyrábíme přímo z výběrových kakaových bobů, které pro vás dovážíme a poctivě zpracováváme.

Více o výrobě naší čokolády

Bio produkce

Podstatnou část našich produktů u nás najdete v BIO kvalitě. Vždy využíváme jen ty nejlepší dostupné suroviny.

Více o BIO produkci

S dopravou zdarma

Udělejte si pořádnou zásobu čokolády. Při nákupu nad 1 000 Kč budete mít dopravu zdarma.

Více o dodacích podmínkách

Principy ochrany soukromí na Chocolatehill.cz

Náš e-shop používá pro své správné fungování cookies a podobné technologie. Některé jsou nezbytně nutné pro základní fungování. Bez nich se neobejdeme. Jiné nám slouží k vytváření anonymních statistik o chování návštěvníků nebo pro inzerci reklamních obsahů. S jejich používáním však potřebujeme Váš souhlas. Souhlasy s používáním jednotlivých typů cookies si můžete nastavit pod odkazem „Detailní nastavení“.

Detailní nastavení
POVOLIT VŠE